27.9.2019 Jazz Night: Heta Halonen All Stars Band

//27.9.2019 Jazz Night: Heta Halonen All Stars Band

27.9.2019 Jazz Night: Heta Halonen All Stars Band

Merry Monkin kivenkovat jazzillat jatkuvat!

Solistina perjantaina 27.9. järjestettävässä illassa on laulaja (ja näyttelijä) Heta Halonen. Heta on puoleensavetävä lavaesiintyjä ja loistava laulaja, joka lumoaa Merry Monkin yleisön Reposaaren tumman syksyisessä illassa.
Yhtyeessä soittaa virtuoosimainen jazzpianisti Marian Petrescu, jonka soolot ovat tulleet tunnetuksi kansainväliselle yleisölle. Petrescu on saanut myös tunnustusta työstään. Hän soittaa mm. levyllä Resonance Big Band Plays Tribute to Oscar Peterson, jolla oleva kappale West Side Story palkittiin parhaan instrumentaalisovituksen Grammy-palkinnolla.
Bassoa illan yhtyeessä soittaa “Mr Pori Jazz” Jyrki Kangas, jonka työ jazzmusiikin eteen Suomessa on hyvin tiedossa. Rummuissa on Unkarin lahja Porin musiikkipiireihin, Merry Monkin vakiokalustoon jo kuuluva Zoltán Kárpáti.
Sisään 12e. (Keittiö palvelee tilaisuudessa klo 22 asti)
Paikkavaraukset fb-yksityisviestein tai puhelimitse ravintolan aukioloaikoina.

2019-08-30T16:32:06+03:00