17.11.2018 Panssarijunan levynjulkkarit!

//17.11.2018 Panssarijunan levynjulkkarit!

17.11.2018 Panssarijunan levynjulkkarit!

Panssarijuna saapuu The Merry Monkiin juhlistamaan “Voiko tähän kuolla” -levynsä julkaisua. Viimeksi, kun Panssarijuna soitti samassa paikassa, Reposaari paljasti todelliset kasvonsa: ihmiset tanssivat pöydillä ja olut virtasi valtoimenaan!

Katso Panssarijunan uusi video Perusturva:
https://www.youtube.com/watch?v=d1CzpPJGwXU

PANSSARIJUNA
Energistä Panssarijuna-yhtyettä on luonnehdittu yhdeksi Suomen parhaista livebändeistä. Yhtyeen trauma blues on hurmannut kuulijoita niin Tavastialla ja Flow Festivalilla kuin lähipizzerian nurkissakin.

Bluesia, countrya, punkkia ja rillumareitä yhdistelevän Panssarijunan levyt ovat kaikki keränneet ylistäviä arvioita Hesarista Soundiin. Yhtyeen neloslevy “Voiko tähän kuolla” tuo bändin soundiin uusia syvällisiä sävyjä ja muistumia 70-luvun rock-jättiläisistä The Bandista, Wingsistä, Steely Danista, Jerry Garciasta ja Billy Joelista.

Showtime klo 22
Liput 8 e

2018-10-19T21:04:40+00:00