Loading...
Ruoka 2018-05-15T23:47:07+00:00

KLASSIKKOANNOKSET

FISH AND CHIPS (L,M)  16,90€

RUOSNIEMEN PANIMON RÄPSÖÖ PRIDE -LEIVITETTYÄ LÄHIVESIEN KALAA SAATAVUUDEN MUKAAN, TARTAR-KASTIKETTA, HERNEITÄ JA MAALAISRANSKALAISIA.

CLASSIC BURGER (L)  16,90€

SÄMPYLÄN VÄLISSÄ KUUMINAISTEN TILAN VAPAANA LAIDUNTAVAN HEREFORD-KARJAN LIHASTA JAUHETTU 160G KOKOLIHAPIHVI, SINIHOMEJUUSTOA, KIIRASTULIHILLOA, MAJONEESIA, MEHUSTETTUA PUNASIPULIA, TOMAATTIA JA SALAATTIA, LISÄKSI COLESLAW’TA JA MAALAISRANSKALAISIA.

LASTEN ANNOKSET

Kaikki annokset pikkusuolaisia lukuun ottamatta on saatavilla puolikkaina annoksina puoleen hintaan lapsille alle 12 v. Lapsille tarjoamme haluttaessa myös extrakasvikset ilmaiseksi.

PÄÄRUOAT

HALLOUMI AND CHIPS  16,90€

RUOSNIEMEN PANIMON RÄPSÖÖ PRIDE -LEIVITETTYÄ HALLOUMIJUUSTOA, KIIRASTULIHILLOA, MAJONEESIA, KASVISTIKKUJA JA MAALAISRANSKALAISIA.

HÄRKÄPAPUBURGER  14,90€

SÄMPYLÄN VÄLISSÄ ALI-UNKIN TILAN HÄRKÄPAVUISTA TEHTY JUUSTOINEN KASVISPIHVI, tahini-jogurttimajoneesia, raikasta tomaattisalsaa, persiljapestoa, mehustettua punasipulia, salaattia ja lehtipinaattia. Lisäksi coleslaw’ta ja maalaisranskalaisia. VOIDAAN VALMISTAA MYÖS VEGAANISENA PYYDETTÄESSÄ.

OPEN BURGER HAUESTA (L,M)  16,90€

Sämpylän päällä lähivesien hauesta jauhettu mehevä pihvi, lime-aiolia, pikkelöityä kurkkua, mehustettua punasipulia, salaattia ja lehtipinaattia. Lisäksi coleslaw’ta ja maalaisranskalaisia.

TALON BURGER (L)  16,90€

Sämpylän välissä Kuuminaisten tilan vapaana laiduntavan Hereford-karjan lihasta jauhettu 160g kokolihapihvi, mozzarellaa, lehtipersiljapestoa, raikasta tomaattisalsaa ja salaattia. Lisäksi coleslaw’ta ja maalaisranskalaisia.

OPEN BURGER LAMPAASTA  18,90€

SÄMPYLÄN PÄÄLLÄ HARJUNPÄÄLÄISEN KIVINIEMEN TILAN KARITSAN JAUHELIHASTA VALMISTETTU 160G KOKOLIHAPIHVI, talon ranch-kastiketta, fetajuustoa, pikkelöityä kurkkua, mehustettua punasipulia, tomaattia, salaattia ja lehtipinaattia. Lisäksi coleslaw’ta ja maalaisranskalaisia.

GLUTEENITTOMAT ANNOKSET

Kaikki annoksemme on mahdollista valmistaa gluteenittomina, burgerit ilman sämpylää tai gluteenittoman sämpylän kera. Ilmoitathan mahdollisesta keliakiasta selkeästi tarjoilijoillemme

SALAATIT

MOZZARELLASALAATTI (L)  14,90€

Mozzarellaa, talon tomaatti-basilikapestoa, salaattia, lehtipinaattia, kurkkua, tomaattia ja punasipulia.

FETASALAATTI  14,90€

Fetajuustoa, salaattia, lehtipinaattia, kurkkua, tomaattia, lehtipersiljapestoa, punasipulia ja oliiveja.

DIPIT  1,00€

Talon tartar, talon kiirastulihillo (paprika-chilihillo), majoneesi, srirachamajoneesi, lime-aioli, talon ranch-kastike, tahini-jogurttimajoneesi.

PIKKUSUOLAISIA

MARINOITUJA OLIIVEJA  3,00€

COLESLAW’TA  3,00€

MAALAISRANSKALAISIA   4,50€

VIHERSALAATTIA  4,50€

TALON LEIPÄ  2,00€

EXTRAT

EXTRA PIHVI  5,00€
Extrajuusto (sinihomejuusto, mozzarella) 1,00€

JÄLKIRUOAT

RÄPSÖÖ MESS  5,00€

MARENKIA, KERMAA JA ISO-ENSKERIN TYRNIÄ.

PÄIVÄN VAIHTUVA JÄLKIRUOKA – KYSY HENKILÖKUNNALTA / KATSO LIITUTAULULTA!

TIESITKÖ…

…että meillä on myös runsaasti erilaisia lautapelejä!

OPISKELIJAETU

The Merry Monk tarjoaa opiskelijoille -15 % alennuksen ruoka-annoksista.

KOTIINVIEMISIKSI

The Merry Monkin oma Kiirastulihillo 6,50€/prk!

PANIMOTUOTTEET

LÖYDÄT MEILTÄ MYÖS KATTAVAN VALIKOIMAN ERI PANIMOIDEN OLUITA JA SIIDEREITÄ.