17.5.2019 Trio Kárpáti Special Guest: Giacomo Angeli (sax)

//17.5.2019 Trio Kárpáti Special Guest: Giacomo Angeli (sax)

17.5.2019 Trio Kárpáti Special Guest: Giacomo Angeli (sax)

Trio Kárpáti jatkaa kivenkovaa musiikillista linjaansa ja tuo Reposaareen vieraanaan italialaisen saksofonistin Giacomo Angelin. Italiasta Suomeen kotiutunut Giacomo Angeli on soittanut ja laulanut 7-vuotiaasta lähtien ja ollut eri bändien jäsen nuoruusvuosistaan lähtien. Klarinetin soittoa hän opiskeli konservatoriossa Bolognassa, nykyisin Giacomo opiskelee saksofonin soittoa Stadiassa Helsingissä. Harmonikansoittajana hän on itseoppinut. Giacomo soitti Italiassa erilaisissa bändeissä mm. poppia, klassista, swingiä, funkia, jazzia ja rokkia. Italialaisista musiikkityyleistä Giacomo perehtyi liscioon, erityisesti Emilia Romagnan maakunnassa kehittynyttä ja suosittua, valssista, polkasta ja masurkasta ammentavaa italialaista erikoisuutta.
Pöytä ja lippuvaraukset puhelimitse aukioloaikoina tai fb-yksityisviestein.

Giacomo Angeli (sax)
Jussi Reunamäki (keys)
Jouni Hokkanen (bass)
Zoltán Kárpáti (drums)

Lippu 15e.

2019-04-24T17:38:14+00:00